Home - Janssens & vennoten Advocaten

5 goede redenen om Janssens & vennoten in te schakelen

  • Deskundigheid: een compleet team topadvocaten staat voor alle rechtsgebieden ter beschikking. Die multidisciplinariteit is onze troef. Bij Janssens & vennoten vindt u voor al uw problemen een advocaat.
  • Transparantie: u krijgt van ons duidelijke informatie over onze manier van werken en over ons ereloonsysteem, zodat u altijd overtuigd bent van de voordelen van onze tussenkomst. Wij verzekeren u gemoedsrust door een vertrouwensrelatie op te bouwen en u voortdurend op de hoogte te houden.
  • ISO 9001Kwaliteit: het ISO 9001-certificaat toont de doeltreffendheid van onze organisatie aan en garandeert u uiterste nauwkeurigheid die wij voortdurend blijven verbeteren.
  • Resultaat: wij zijn pragmatisch en geven altijd de voorkeur aan concrete en snelle oplossingen die voordelig zijn voor onze cliënten.
  • Internationaal netwerk: via het Eurojuris-netwerk kunnen wij u in heel Europa uitstekend juridisch advies aanbieden en u vertegenwoordigen..
    Eurojuris Eurojuris International

Aandacht voor u en uw belangen

Advocatenkantoor Janssens & vennoten werd in 1996 opgericht. Het verdedigt de belangen van ondernemingen en particulieren.

Of het nu gaat om het geven van advies of om u bijstand te verlenen in het kader van een geschil, wij doen er alles aan om uw projecten te realiseren en bieden concrete oplossingen voor uw problemen door voortdurend te communiceren. Wij geven de voorkeur aan onderhandelingen als die sneller tot een beter resultaat kunnen

2 kantoren

Nijvel en Brussel
Met deze twee kantoren kunnen wij dichter bij u en bij uw werkplek zijn, wat gemakkelijker is voor u.